Τολμήστε να διαφέρετε

Ελάτε στην Teva για να βελτιώσουμε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Η Teva καλλιεργεί την αριστεία για πάνω από έναν αιώνα και σήμερα είναι μια παγκόσμια κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία γενόσημων προϊόντων και μία από τις 15 πρώτες εταιρείες στον κλάδο. 01

Με πάνω από 40.000 εργαζόμενους σε 60 χώρες παγκοσμίως. 02 η ποικιλομορφία των αντιλήψεων, της εμπειρίας και των ταλέντων σε όλη την Teva είναι το κλειδί για τα συνεχή μας επιτεύγματα. Η ισχυρή νοοτροπία του οργανισμού μας σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε πραγματική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων και να προσθέσετε αξία στη σταδιοδρομία σας.

Έχετε μεγάλες ιδέες;

Η Teva είναι ένας χώρος όπου οι μεγάλες ιδέες ανθίζουν. Πιστεύουμε στην ενδυνάμωση των εργαζομένων, μέσα από νέες προκλήσεις και παρέχοντας τη δυνατότητα για επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη. Παρέχουμε στους ανθρώπους μας:

 • Μια μεγάλη ποικιλία θέσεων εργασίας και τομέων εμπειρογνωμοσύνης
   
 • Μια μοναδική δημιουργική νοοτροπία οργανισμού
   
 • Έναν πλούτο ευκαιριών για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη

Ολοκληρωμένη καινοτομία

Η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά όλων όσων κάνουμε στην Teva. Για να παραμείνουμε ηγετική εταιρεία σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, εφαρμόζουμε μια δημιουργική, ολιστική προσέγγιση στην ανάπτυξη φαρμάκων και σε πολλά άλλα - από νέα μόρια και θεραπείες που βασίζονται σε βιολογικές μεθόδους έως σύνθετα γενόσημα φάρμακα, ψηφιακή ενσωμάτωση και μεθόδους παραγωγής. Σχεδιάζουμε προσβάσιμες και υψηλής ποιότητας θεραπευτικές λύσεις που ενσωματώνουν τις ανάγκες των ασθενών για να βελτιώσουν τη ζωή τους.


Πηγές:
 

 1. Back to contents.

  Με βάση τα στοιχεία για τα έσοδα 2018 από δημόσιες καταχωρίσεις

 2. Back to contents.

  Ετήσια έκθεση Teva 2018

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα