Συσκευασίες που δίνουν προτεραιότητα σε εσάς

Οι νέες μας συσκευασίες είναι φιλικές προς τον χρήστη, αναγνωρίσιμες και ευανάγνωστες

Οι συσκευασίες της Teva φτάνουν στα χέρια σχεδόν 200 εκατομμυρίων ασθενών κάθε μέρα και γι' αυτό θέλαμε να σχεδιάσουμε μια συσκευασία που να βοηθάει στην ασφαλή και σωστή χρήση των φαρμάκων.

Πίσω από τον σχεδιασμό της συσκευασίας βρίσκεται 1 χρόνος έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 4.000 άτομα έδωσαν συνεντεύξεις, συμπεριλαμβανομένων ασθενών, φροντιστών, φαρμακοποιών και ιατρών, με σκοπό την πλήρη κατανόηση όλων των αναγκών των πελατών.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που εκφράστηκαν, η συσκευασία σχεδιάστηκε με σκοπό να διασφαλιστεί ότι οι σημαντικότερες πληροφορίες ξεχωρίζουν, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο λαθών στη χορήγηση ή στη φαρμακευτική αγωγή. Επιπλέον, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια διακριτή συσκευασία σε παγκόσμιο επίπεδο με παρόμοιες αρχές σχεδιασμού για όλα τα φάρμακα της Teva.

Η νέα προσέγγιση της Teva στις συσκευασίες είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ασθενών, διασφαλίζοντας ότι τα σχέδια των κουτιών είναι σαφώς διακριτά και εύκολα κατανοητά. Το πιο σημαντικό είναι ότι η νέα συσκευασία βοηθά τους ασθενείς να χρησιμοποιούν σωστά τα φάρμακά τους, προβάλλοντας τις βασικές πληροφορίες σε εμφανές σημείο.

Μια συσκευασία φιλική για τον χρήστη

Χρώματα και κύκλοι επισημαίνουν τις κύριες πληροφορίες οι οποίες διαβάζονται με τη σωστή σειρά σημαντικότητας

Μάθετε περισσότερα για την ασφαλή χρήση των φαρμάκων

Δείτε περισσότερα