Περιβάλλον, Κοινωνία και Διακυβέρνηση - Έκθεση Προόδου

   

Ως εταιρεία που επικεντρώνεται στη βελτίωση της ζωής των ασθενών, το περιβάλλον, η κοινωνία και η διακυβέρνηση (ESG) ήταν πάντα κεντρικής σημασίας για την Teva.

Το 2021, εξελίξαμε τις προσπάθειές μας στον τομέα της ESG και ενισχύσαμε τη σύνδεση μεταξύ ESG και της επιχείρησής μας - καθιστώντας τους εαυτούς μας υπεύθυνους για τη μελλοντική πρόοδο. Διαβάστε περισσότερα στην Έκθεση προόδου 2021 για την ESG.

 

esg-progress-report-greek.gif

 
2021 – Έκθεση Προόδου ESG της Teva

 

Δείτε περισσότερα
ESG Report Disclosures
Kåre-Schultz- Chief-Executive-Officer-Teva-Pharmaceutical-Industries-Official-Portrait

"Ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς γενόσημων φαρμάκων στον κόσμο, το ESG είναι αναπόσπαστο μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρείας μας και αποτελεί μέρος όλων όσων κάνουμε. Είμαστε σε μοναδική θέση να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός υγιέστερου μέλλοντος, καθιστώντας τα βασικά μας φάρμακα προσιτά σε περισσότερους ανθρώπους και ενισχύοντας την επιχειρηματική ακεραιότητα μέσω των πολιτικών και των εκπαιδεύσεων συμμόρφωσης και δεοντολογίας που εφαρμόζουμε". - Kåre Schultz, Kåre Schultz, Teva President & CEO

Συνδέοντας την Υγεία των Ανθρώπων και του Κόσμου μας

Η στρατηγική μας σχετικά με το ESG μας ωθεί να είμαστε υπεύθυνοι σε ό,τι κάνουμε - αναγνωρίζοντας τη σύνδεση μεταξύ των ενεργειών μας και του αποτυπώματός μας. Δείτε πώς αυτό πήρε σάρκα και οστά το 2021.

Δείτε περισσότερα Συνδέοντας την Υγεία των Ανθρώπων και του Κόσμου μας

Δράση & Υπευθυνότητα: Στιγμιότυπα προόδου ESG της Teva

Το 2021 ενδυναμώσαμε τη σύνδεση μεταξύ της ESG και της επιχείρησής μας, αναλαμβάνοντας ευθύνη για τη...

Δείτε περισσότερα

Η Teva δημοσιεύει την Έκθεση Προόδου «Περιβάλλον, Κοινωνία και Διακυβέρνηση» για το 2021

Δείτε περισσότερα
Προηγούμενες εκθέσεις