Η αποστολή μας είναι να είμαστε μια παγκόσμια ηγετική εταιρεία στα γενόσημα και τα βιοφαρμακευτικά προϊόντα, βελτιώνοντας τη ζωή των ασθενών σε ολόκληρο τον κόσμο. Για περισσότερο από έναν αιώνα, φορείς παροχής υγειονομικής περίθαλψης, ασθενείς και φροντιστές χρησιμοποιούν φάρμακα της Teva.

Η Teva εξοικονομεί δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για ασθενείς και συστήματα υγειονομικής περίθαλψης προσφέροντας γενόσημα ως προσβάσιμες εναλλακτικές λύσεις στις καινοτόμες θεραπείες.1 Σήμερα, μία στις εννέα συνταγές γενοσήμων στις ΗΠΑ2, μια στις έξι συσκευασίες συνταγογραφούμενων γενοσήμων στο Ηνωμένο Βασίλειο3 και μία στις οκτώ συνταγές στη Γερμανία4 είναι προϊόν Teva. 

Καταβάλλουμε επίσης μεγάλες προσπάθειες για την ανάπτυξη καινοτόμων εξειδικευμένων θεραπειών. Τα τελευταία χρόνια έχουμε εισάγει στην αγορά θεραπείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες για τη διαχείριση της ημικρανίας και των κινητικών διαταραχών.

Παράλληλα με το μεγάλο εύρος προϊόντων που διαθέτουμε, είναι και το πεδίο εφαρμογής του έργου μας που καθιστά την Teva παγκόσμιο ηγέτη. Παρέχουμε περισσότερα από 3.500 διαφορετικά προϊόντα σε ασθενείς σε περισσότερες από 60 χώρες.5 Το χαρτοφυλάκιό μας κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων ανάμεσα στις φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως. Κάθε μέρα σχεδόν 200 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν ένα φάρμακο της Teva.6

Η παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα της Teva είναι από τις μεγαλύτερες και πιο πολύπλοκες ανάμεσα στις φαρμακευτικές εταιρείες. Το δίκτυο 43.000 εργαζομένων και 70 παγκόσμιων εργοστασίων παραγωγής λειτουργεί όλο το 24ωρο5 με στόχο οι ασθενείς μας να λαμβάνουν το κατάλληλο φάρμακο όπου και όποτε το χρειάζονται.

Η ηγεσία μας έχει διαμορφωθεί από τους ανθρώπους και τη φιλοσοφία μας, η οποία έχει παραμείνει πιστή στο ταπεινό μας ξεκίνημα. Από την ίδρυση της Teva το 1901 στην Ιερουσαλήμ, η ηγεσία μας χαρακτηρίζεται από επιμονή, επιχειρηματικό πνεύμα και την φιλοδοξία να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων. Με ενθουσιασμό προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε στη βελτίωση της υγείας ολόκληρων γενεών για πολλά ακόμα χρόνια.

______________________________________
[1] Μελέτη οικονομικών επιπτώσεων της MGA με ημερομηνία Ιούνιος 2017
[2] Με βάση το IQVIA NPA - Generic TRx by Corp - MAT Μάρτιος 2019
[3] Δεδομένα αρχείου: UKMED180180 vCertification 1.2 DOF 148a 1 στα 6 πακέτα συνταγών
[4] Generic Association Pro Generika, με βάση τον υπολογισμό του IGES 2018 (INSIGHT Health)
[5] Πηγή δεδομένων για αριθμό προϊόντων: Διεθνείς Δραστηριότητες Teva
[6] Εσωτερικές αναλύσεις που διεξήχθησαν από την Global Insights, Access & Technologies για τον υπολογισμό του αριθμού των καταναλωτών της Teva, με ημερομηνία Αύγουστος 2016 και Απρίλιος 2019