Εταιρικό προφίλ

Εστιάζουμε στις ανάγκες σας

Η Teva προσφέρει ευέλικτες και προσβάσιμες λύσεις για τους ασθενείς
 
Η αποστολή μας είναι να είμαστε μια παγκόσμια ηγετική εταιρεία στα γενόσημα και τα βιοφαρμακευτικά προϊόντα, βελτιώνοντας τη ζωή των ασθενών σε ολόκληρο τον κόσμο. Για περισσότερο από έναν αιώνα, φορείς παροχής υγειονομικής περίθαλψης, ασθενείς και φροντιστές χρησιμοποιούν φάρμακα της Teva.

Η Teva εξοικονομεί δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για ασθενείς και συστήματα υγειονομικής περίθαλψης προσφέροντας γενόσημα ως προσβάσιμες εναλλακτικές λύσεις στις καινοτόμες θεραπείες 01 Σήμερα, μία στις δέκα συνταγές γενοσήμων στις ΗΠΑ, 02 μια στις έξι συσκευασίες συνταγογραφούμενων γενοσήμων στο Ηνωμένο Βασίλειο 03 και μία στις οκτώ συνταγές στη Γερμανία 04 είναι προϊόν Teva. 

Καταβάλλουμε επίσης μεγάλες προσπάθειες για την ανάπτυξη καινοτόμων εξειδικευμένων θεραπειών. Τα τελευταία χρόνια έχουμε εισάγει στην αγορά θεραπείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες για τη διαχείριση της ημικρανίας και των κινητικών διαταραχών.

Εταιρικό προφίλ

Εστιάζουμε στις ανάγκες σας

 
Παράλληλα με το μεγάλο εύρος προϊόντων που διαθέτουμε, είναι και το πεδίο εφαρμογής του έργου μας που καθιστά την Teva παγκόσμιο ηγέτη. Παρέχουμε περισσότερα από 3.500 διαφορετικά προϊόντα σε ασθενείς σε περισσότερες από 60 χώρες. 05 Το χαρτοφυλάκιό μας κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων ανάμεσα στις φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως. Κάθε μέρα σχεδόν 200 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν ένα φάρμακο της Teva. 06

Η παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα της Teva είναι από τις μεγαλύτερες και πιο -σύνθετες ανάμεσα στις φαρμακευτικές εταιρείες. Το δίκτυο 40.000 εργαζομένων και σχεδόν 60 εργοστασίων παραγωγής λειτουργεί όλο το 24ωρο 05 με στόχο οι ασθενείς μας να λαμβάνουν το κατάλληλο φάρμακο όπου και όποτε το χρειάζονται.

Η ηγεσία μας έχει διαμορφωθεί από τους ανθρώπους και τη φιλοσοφία μας, η οποία έχει παραμείνει πιστή στο ταπεινό μας ξεκίνημα. Από την ίδρυση της Teva το 1901 στην Ιερουσαλήμ, η ηγεσία μας χαρακτηρίζεται από επιμονή, επιχειρηματικό πνεύμα και την φιλοδοξία να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων. Με ενθουσιασμό προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε στη βελτίωση της υγείας ολόκληρων γενεών για πολλά ακόμα χρόνια.


Πηγές:
 

 1. Back to contents.

  Έκθεση Οικονομικού Αποτυπώματος Teva, 2018

 2. Back to contents.

  Με βάση το IQVIA NPA - Generic TRx by Corp - MAT Ιούνιος 2020

 3. Back to contents.

  Δεδομένα αρχείου: UKMED180180 vCertification 1.2 DOF 148a 1 στα 6 πακέτα συνταγών

 4. Back to contents.

  Generic Association Pro Generika, με βάση τον υπολογισμό του IGES 2018 (INSIGHT Health)

 5. Back to contents.

  Πηγή δεδομένων για αριθμό προϊόντων: Διεθνείς Δραστηριότητες Teva

 6. Back to contents.

  Εσωτερικές αναλύσεις που διεξήχθησαν από την Global Insights, Access & Technologies για τον υπολογισμό του αριθμού των καταναλωτών της Teva, με ημερομηνία Αύγουστος 2016 και Απρίλιος 2019

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα