Ελλάδα

Ενημέρωση για τα Humanizing Health Awards 2021

  • Η υποβολή προτάσεων και ο έλεγχος εγκυρότητας έχουν ολοκληρωθεί.
  • Εσωτερική παρουσίαση & ψηφοφορία προτάσεων μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2021.
  • Υπογραφή συμβάσεων για τις νικητήριες προτάσεις.
  • Τελετή Βράβευσης: 25 Νοεμβρίου 2021(TBC)

Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα επόμενα βήματα.

 
Ένα Πρόγραμμα Βραβείων της Teva που αναγνωρίζει και επιβραβεύει πρωτοβουλίες στον τομέα της υγείας, οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των ασθενών, είτε άμεσα είτε μέσω του αντίκτυπου στην  οικογένειά τους.

 

Φροντίδα και αφοσίωση στους ασθενείς

Κάθε χρόνιο ή σοβαρό πρόβλημα υγείας σίγουρα προκαλεί αγωνία ή και φόβο. Μπορεί να σημαίνει απώλεια ελέγχου των καταστάσεων, ίσως και απώλεια πλήρους ανεξαρτησίας. Οι ασθενείς συχνά λαμβάνουν την αναγκαία υποστήριξη από μέλη των οικογενειών τους, τα οποία τους φροντίζουν και τους στηρίζουν σε δύσκολες στιγμές, χωρίς ειδική εκπαίδευση, αλλά με μεγάλη θέληση, αυταπάρνηση και προσήλωση.

Στην Teva πιστεύουμε ότι η φροντίδα ενός ασθενή δεν περιορίζεται μόνο στην ιατρική και φαρμακευτική αγωγή. Η φροντίδα πρέπει να εμπεριέχει κατανόηση, ενσυναίσθηση, ανθρωπιά, συμπόνια και στήριξη στις δυσκολίες που προκύπτουν από τη νόσο.

Με αυτό το σκεπτικό, η Teva δημιούργησε τα Ετήσια Βραβεία Humanizing Health. Κάθε χρόνο, στις χώρες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, οι εργαζόμενοί μας ψηφίζουν για την ανάδειξη πρωτοβουλιών που διακρίνονται για μια ανθρώπινη προσέγγιση στη φροντίδα προς τον ασθενή. Όλοι οι νικητές των Βραβείων είναι φορείς που υλοποιούν δυναμικές κοινωνικές πρωτοβουλίες, οι οποίες αποτελούν έμπνευση και προσφέρουν αυτό το «κάτι παραπάνω» στους ασθενείς και στο οικογενειακό περιβάλλον που αποτελεί τους άτυπους (μη αμειβόμενους) φροντιστές τους.

Για πρώτη φορά, με την ευκαιρία και των 120 χρόνων της Teva στον κόσμο, οργανώνουμε στην Ελλάδα τα Βραβεία Humanizing Health, βραβεύοντας 6 πρωτοβουλίες από φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα,  με το ποσό των 5000€ για κάθε μια.

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν μέχρι την  30/8/21.