Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Ως κορυφαίος παρασκευαστής γενόσημων φαρμάκων στον κόσμο, παρέχουμε μια τεράστια ποικιλία φαρμάκων που αγγίζουν τη ζωή σχεδόν 200 εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά. Διασφαλίζουμε ότι κάθε ένας από αυτούς τους ασθενείς λαμβάνει ασφαλείς, ποιοτικές θεραπείες.

Teva- Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς

Teva- Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς

Η ασυμβίβαστη δέσμευσή μας για ποιότητα και συμμόρφωση ξεκινά από την έρευνα και την ανάπτυξη και καλύπτει κάθε στάδιο της διαδικασίας ανάπτυξης και εμπορίας φαρμάκων: από την προμήθεια πρώτων υλών, μέχρι την έγκριση των υποβολών των προϊόντων μας από τις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο και την εμπορική διανομή.

Περισσότεροι από 20.000 εργαζόμενοι υποστηρίζουν το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής μας σε 33 χώρες και 58 εγκαταστάσεις.

 Οι επαγγελματίες μας στον τομέα της ποιότητας και της συμμόρφωσης αποτελούν βασικό μέρος της διαδικασίας παραγωγής. Παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τήρηση των δεσμεύσεών μας για την ποιότητα, έναντι των ασθενών και των ρυθμιστικών αρχών που εγκρίνουν τα φάρμακά μας.

Προσεγγίζοντας την ποιότητα με γνώμονα τους ασθενείς

Επικυρώνουμε και παρακολουθούμε συνεχώς τις διαδικασίες παραγωγής μας για να διασφαλίσουμε ότι αποδίδουν όπως αναμένεται. Κάθε προϊόν μας ελέγχεται για να επιβεβαιωθεί η συμμόρφωση με τις προδιαγραφές ποιότητας και τα πρότυπα συμμόρφωσης της Teva.

Επειδή η Teva είναι καθετοποιημένη, προμηθεύουμε σημαντικό μέρος των δικών μας δραστικών φαρμακευτικών συστατικών. Αυτό μας επιτρέπει να ελέγχουμε στενά την ποιότητα των προϊόντων. Αλλά είμαστε εξίσου αυστηροί και με τους εξωτερικούς προμηθευτές μας, οι οποίοι πρέπει να πληρούν τις ίδιες αυστηρές απαιτήσεις που θέτουμε εμείς οι ίδιοι.

Ως αποτέλεσμα, έχουμε ένα αξιοζήλευτο ρεκόρ συμμόρφωσης με τις τρέχουσες ορθές πρακτικές παραγωγής (cGMP), το οποίο αξιολογείται από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), τον Ευρωπαϊκό οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) και άλλους παγκόσμιους ρυθμιστικούς οργανισμούς.

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα