Η δέσμευσή μας

Σε έναν κόσμο όπου η υγειονομική περίθαλψη συνεχίζει να εξελίσσεται με έναν συνεχώς επιταχυνόμενο ρυθμό, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στους ασθενείς και την υγεία τους. Αυτή η τεράστια ευθύνη αποτελεί επίσης μια μεγάλη ευκαιρία - όχι μόνο για την παροχή φαρμάκων και λύσεων για την υγεία σε όσους τις χρειάζονται, αλλά και για τη βελτίωση της ζωής και την επίτευξη ενός κοινωνικού αντίκτυπου με διάρκεια.

Δεσμευόμαστε να πράξουμε το καλύτερο στο μέτρο των δυνατοτήτων μας για να αντιμετωπίσουμε τις πολλές προκλήσεις στην καθιέρωση πιο προσιτής υγειονομικής περίθαλψης. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο τρόπος με τον οποίο ενεργούμε - και ο τρόπος που διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας υποθέσεις - έχει σημασία. Αυτό σημαίνει ότι φροντίζουμε να διατηρούμε δεοντολογικές, υπεύθυνες και κοινωνικά καθοδηγούμενες επιχειρηματικές πρακτικές και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση των μεγάλων παγκόσμιων προκλήσεων στον τομέα της υγείας. Μέσα από τέτοιες ενέργειες επιδιώκουμε να έχουμε κοινωνικό αντίκτυπο, κυρίως αυξάνοντας την πρόσβαση στην πρόληψη και τη θεραπεία για όσους το χρειάζονται περισσότερο.

Η προσέγγιση μας

Ως ο μεγαλύτερος παρασκευαστής γενόσημων φαρμάκων στον κόσμο, η Teva βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καθιστώντας βασικές θεραπείες προσβάσιμες και προσιτές για πάνω από 115 χρόνια. Προσπαθούμε επίσης να επιτύχουμε τόσο κοινωνικό όσο και επιχειρηματικό αντίκτυπο, δημιουργώντας ουσιαστικές συνεργασίες με τις τοπικές κοινότητες καθώς και με παγκόσμιους ηγέτες. Σε αυτό το πλαίσιο, χρησιμοποιούμε το μέγεθος, την κλίμακα, την τεχνογνωσία και την παγκόσμια εμβέλειά μας για να εργαστούμε προς όφελος των ασθενών και των κοινοτήτων μας σε όλο τον κόσμο. 

Η προσέγγισή μας επικεντρώνεται σε τρεις πυλώνες: πρόσβαση στην υγεία, επιδραστικά προγράμματα στην υγεία, και υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές και βιωσιμότητα.

Οι θέσεις και οι πολιτικές μας

Για περισσότερα από 115 χρόνια, η Teva έχει δεσμευτεί να ενεργεί υπεύθυνα, διατηρώντας την ακεραιότητα και διασφαλίζοντας τη διαφάνεια σε κάθε πτυχή του επιχειρείν μας. Οι πολιτικές και οι θέσεις μας αντικατοπτρίζουν τις φιλοδοξίες και τις προσεγγίσεις μας σε θέματα που αφορούν και την Teva και την κοινωνία. Καθοδηγούν τις επιχειρηματικές μας πρακτικές, συμπεριφορές και αποφάσεις παντού όπου δραστηριοποιούμαστε. Η γνωστοποίηση και η τακτική ενημέρωση αυτών των πολιτικών και θέσεων μας βοηθά να διατηρούμε τα υπεύθυνα, βιώσιμα πρότυπα της Teva.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις θέσεις και τις πολιτικές της Teva:

Πατήστε εδώ

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα