ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ COOKIE

Για τη διαχείριση αυτού του ιστοτόπου («ο Ιστότοπος») είναι υπεύθυνη η εταιρεία SPECIFAR Α.Β.Ε.Ε. («Teva») μέλος του ομίλου εταιρειών τηςTeva Pharmaceutical Industries Ltd. και οι συνδεδεμένες εταιρείες της. Μπορείτε να δείτε έναν κατάλογο όλων των εταιρειών του ομίλου Teva στον ακόλουθο ιστότοπο: http://www.tevapharm.com. Η Teva αναφέρεται σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου ως «εμείς», «εμάς» και «μας».

Πεδίο εφαρμογής αυτής της Δήλωσης Απορρήτου

Αυτή η Δήλωση Απορρήτου ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μέσω του Ιστότοπου. Περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και τα δικαιώματα περί προστασίας των δεδομένων σας, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να αντιταχθείτε σε ένα μέρος της επεξεργασίας που πραγματοποιούμε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και τον τρόπο άσκησής τους παρατίθενται στην ενότητα «Πώς αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας και τα δικαιώματά σας».

Ο Ιστότοπός μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους για τους οποίους δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Η Teva δεν φέρει ευθύνη για τις πολιτικές ή πρακτικές απορρήτου των άλλων ιστότοπων. Μπορούμε επίσης να συνδεθούμε με άλλους ιστότοπους τη διαχείριση των οποίων έχει αναλάβει η Teva ή οι συνδεδεμένες εταιρείες της, οι οποίοι λειτουργούν βάσει ξεχωριστών πολιτικών απορρήτου. Εάν έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους μέσω του Ιστοτόπου μας, θα πρέπει να ελέγξετε τις πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων, ώστε να κατανοήσετε τον τρόπο συλλογής, χρήσης και κοινοποίησης των πληροφοριών σας.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για τους ακόλουθους σκοπούς και σύμφωνα με τις κατωτέρω νομικές βάσεις:

  • με τη συγκατάθεσή σας για:
    • να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Teva
    • να απαντήσουμε στα ερωτήματα ή σε άλλη επικοινωνία σας που υποβάλατε μέσω του Ιστοτόπου
    • να τοποθετήσουμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, όπως περιγράφεται παρακάτω

  • να είμαστε σε θέση να επιδιώξουμε τα έννομα επιχειρηματικά μας συμφέροντα, και συγκεκριμένα:
    • να αναλύουμε τη χρήση του Ιστοτόπου μας, προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς το περιεχόμενο και να μετρούμε την απόδοση
    • να βελτιστοποιήσουμε και να προσαρμόσουμε τη χρήση του Ιστοτόπου μας και την επικοινωνία μας προς εσάς
      Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εφαρμογή του κριτηρίου εξισορρόπησης για τα έννομα συμφέροντα της TEVA μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Teva στην ηλεκτρονική διεύθυνση EUprivacy@tevaEU.com

  • να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της νομοθεσίας, των κανονιστικών ρυθμίσεων, της φαρμακοεπαγρύπνησης και της συμμόρφωσης, ιδίως προκειμένου να ανταποκρινόμαστε σε αιτήματα πληροφόρησης από κυβερνητικές αρχές.

Κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Η Teva μπορεί να κοινολογήσει τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες κατηγορίες παραληπτών (σε όλες τις περιπτώσεις, μόνο όταν είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους):

  • το προσωπικό μας (συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων και των εξωτερικών συμβούλων), επαγγελματίες συμβούλους και αντιπρόσωπους,
  • άλλες λειτουργίες και εταιρείες στον όμιλο εταιρειών Teva παγκοσμίως,
  • τρίτους παρόχους υπηρεσιών οι οποίοι επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα εξ ονόματος της Teva και δεσμεύονται από συμβατικές υποχρεώσεις να διατηρούν τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά και κατάλληλα ασφαλή,
  • αγοραστές ή δυνητικοί αγοραστές του συνόλου ή μέρους των δραστηριοτήτων της Teva (και των επαγγελματικών συμβούλων τους):
  • και κυβερνητικές αρχές, ρυθμιστικοί οργανισμοί και αξιωματούχοι επιβολής του νόμου, εφόσον απαιτείται για τους σκοπούς που ορίζονται παραπάνω, εφόσον το απαιτούν οι νόμοι ή εάν απαιτείται για τη νομική προστασία των έννομων συμφερόντων μας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

Cookies και σχετικές τεχνολογίες παρακολούθησης

Χρήση cookies στον Ιστότοπο

Η Teva χρησιμοποιεί cookies γα να συλλέξει πληροφορίες για εσάς και να αποθηκεύσει τις διαδικτυακές προτιμήσεις σας. Τα cookies είναι αρχεία κειμένου που περιέχουν μικρές ποσότητες πληροφοριών, οι οποίες μεταφορτώνονται στη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Κατόπιν, τα cookies στέλνονται πίσω στον ιστότοπο όταν επιστρέφετε σε αυτόν: αυτό είναι χρήσιμο γιατί επιτρέπει στον ιστότοπο να αναγνωρίσει τη συσκευή σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, επισκεφτείτε το www.allaboutcookies.org

Η Teva χρησιμοποιεί τις παρακάτω κατηγορίες cookies στον Ιστότοπο:

Κατηγορία 1: Αυστηρά απαραίτητα cookies

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να μπορείτε να πλοηγηθείτε στον Ιστότοπο και να χρησιμοποιείτε τα χαρακτηριστικά του. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν είναι δυνατή η παροχή υπηρεσιών που έχετε ζητήσει (όπως η ενθύμηση των στοιχείων σύνδεσής σας).

Κατηγορία 2: Cookies απόδοσης

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο. Για παράδειγμα, η Teva χρησιμοποιεί αυτά τα cookies για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες φτάνουν στον Ιστότοπο, περιηγούνται ή χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο και επισημαίνουν περιοχές όπου μπορούμε να βελτιωθούμε όπως η πλοήγηση, η εμπειρία χρηστών και οι εκστρατείες μάρκετινγκ. Οι πληροφορίες που συλλέγουν χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιωθεί η λειτουργία του Ιστότοπου. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε Google Analytics για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς οι πελάτες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο. Εφόσον δεν επιθυμείτε να γίνεται χρήση Google Analytics στο δικό σας πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να εγκαταστήσετε το εξής Google add-on: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en_GB

Κατηγορία 3: Cookies λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies θυμούνται τις επιλογές που κάνετε (όπως επιλογές γλώσσας). Αυτά μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να σας προσφέρουμε μια εμπειρία που ταιριάζει περισσότερο στις επιλογές σας και για να καταστήσουμε τις επισκέψεις σας στον Ιστότοπο πιο εξατομικευμένες. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορούν να ανωνυμοποιηθούν και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητα περιήγησής σας σε άλλους ιστότοπους.

Κατηγορία 4: Cookies Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Αυτά τα cookies σας επιτρέπουν να κοινοποιείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης [Facebook] τι κάνετε στον Ιστότοπο. Αυτά τα cookies δεν τελούν υπό τον έλεγχό μας. Παρακαλούμε να ανατρέξετε στις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου αναφορικά με τον τόπο λειτουργίας αυτών των cookies. 

Κατηγορία 5: Διαφημιστικά cookies:

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να αποστέλλονται διαφημίσεις πιο σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για να περιοριστούν οι φορές που βλέπετε μια διαφήμιση και για να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής καμπάνιας. Συνήθως τοποθετούνται από τα διαφημιστικά δίκτυα με την άδειά μας. Καταγράφουν ότι έχετε επισκεφθεί τον Ιστότοπο και αυτή η πληροφορία κοινοποιείται σε άλλους οργανισμούς όπως διαφημιστικές εταιρείες.

Αν θέλετε να διαγράψετε τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, ανατρέξτε στην ενότητα βοήθεια και υποστήριξη του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εντοπισμού του αρχείου ή του καταλόγου όπου αποθηκεύονται τα cookies.

Πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή ή τον έλεγχο των cookies διατίθενται επίσης στο www.allaboutcookies.org. Έχετε υπόψη ότι διαγράφοντας τα cookies μας (ή απενεργοποιώντας μελλοντικά cookies) ενδεχομένως να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές ή λειτουργίες του Ιστοτόπου μας.

Για να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις για τη δική σας συγκατάθεσης στα cookies, παρακαλούμε πιέστε εδώ.

Χρήση των Web Beacons

Ορισμένες σελίδες του Ιστοτόπου μας και email που στέλνουμε ενδέχεται να περιέχουν ηλεκτρονικές εικόνες γνωστές ως web beacons (ορισμένες φορές γνωστές ως clear gifs) που μας επιτρέπουν να μετράμε χρήστες που έχουν επισκεφτεί αυτές τις σελίδες ή διάβασαν τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα. Τα web beacons συλλέγουν μόνο περιορισμένες πληροφορίες που περιλαμβάνουν έναν αριθμό cookie, ώρα και ημερομηνία προβολής σελίδας και μια περιγραφή της σελίδας στην οποία βρίσκεται το web beacon. Αυτά τα web beacons δεν φέρουν προσωπικά δεδομένα και χρησιμοποιούνται μόνο για την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας μιας συγκεκριμένης καμπάνιας.

Πώς αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας και τα δικαιώματά σας

Διατηρούμε όλες τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας με την Teva. Οι πληροφορίες σας θα διατηρηθούν για δύο χρόνια ή όπως είναι εύλογα απαραίτητο για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω στην ενότητα «Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας», σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

Δικαιούστε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να ζητήσετε από την Teva αντίγραφο των πληροφοριών σας, να τις διορθώσετε, διαγράψετε ή περιορίσετε την επεξεργασία τους ή να μας ζητήσετε να μεταβιβάσουμε ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες σε άλλους οργανισμούς. Επίσης έχετε δικαίωμα να αντιταχθείτε σε κάποια επεξεργασία. Αυτά τα δικαιώματα ενδέχεται να είναι περιορισμένα σε ορισμένες περιπτώσεις - για παράδειγμα, όπου μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε νόμιμη υποχρέωση να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Όπου έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή, χωρίς ωστόσο να θίγεται ο νόμιμος χαρακτήρας της επεξεργασίας που προηγήθηκε της ανακλήσεως.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν κατοικείτε στην Ευρώπη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο EUprivacy@tevaEU.com, Για τη Γερμανία, επικοινωνήστε μαζί μας στο http://tevapharm.com/data_privacy/. Για όλες τις άλλες περιοχές, επικοινωνήστε μαζί μας στο IL_Privacy.Tevail@teva.co.il.

Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τυχόν απορίες σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Προστασίας Δεδομένων της Teva. Εάν κατοικείτε στην Ευρώπη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο EUprivacy@tevaEU.com. Ωστόσο, αν έχετε ανεπίλυτες ανησυχίες, διατηρείτε επίσης το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην αρχή προστασίας δεδομένων στην περιοχή όπου κατοικείτε, εργάζεστε ή πιστεύετε ότι έχει σημειωθεί παραβίαση προστασίας δεδομένων. Επίσης, έχετε δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της Ελλάδας.

Διεθνείς μεταβιβάσεις

Η Teva λειτουργεί διεθνώς και θα μεταβιβάσει τις πληροφορίες σας σε χώρες εκτός της δικής σας και εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατά τη μεταβίβαση των πληροφοριών σας στο Ισραήλ, η Teva βασίζεται στην απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσον αφορά τη μεταβίβαση δεδομένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Ισραήλ. Κατά τη μεταβίβαση στις ΗΠΑ, η Teva χρησιμοποιεί την πιστοποίηση Privacy Shield της Teva Pharmaceutical USA Ltd. Κατά τη μεταβίβαση σε άλλες χώρες εκτός του ΕΟΧ, η Teva βασίζεται γενικά σε εγκεκριμένες τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πληροφορίες σχετικά με τον σχετικό μηχανισμό μπορούν να παρασχεθούν κατόπιν αιτήματος στο EUprivacy@tevaEU.com.

Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Η Teva διασφαλίζει την ακεραιότητα των δεδομένων χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία τους από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία, κοινοποίηση, πρόσβαση ή τυχαία ή παράνομη καταστροφή ή κατάχρηση των προσωπικών δεδομένων.

Οι υπάλληλοι της Teva και οι εκτελούντες την επεξεργασία που ενεργούν για λογαριασμό και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Teva δεσμεύονται να χρησιμοποιούν τα δεδομένα αυτά μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται στην εκτέλεση των συμβατικών τους υποχρεώσεων και κατά συνέπεια να διατηρούν τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά.

Τροποποιήσεις στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου

Σε περίπτωση τροποποίησης καθ’ οιονδήποτε τρόπο της πολιτικής απορρήτου μας, η Teva θα αναρτήσει ενημερωμένη έκδοση της πολιτικής στην παρούσα σελίδα. Συνιστάται να επισκέπτεστε τακτικά την παρούσα σελίδα για να γνωρίζετε πάντα ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, με ποιον τρόπο χρησιμοποιούνται από την Teva, και υπό ποιες συνθήκες, ενδεχομένως, θα τις μοιραστούμε με άλλους.

Επικαιροποίηση: Απρίλιος 2019