Προηγούμενες Βραβεύσεις

Για πρώτη φορά, με την ευκαιρία και των 120 χρόνων της Teva στον κόσμο, το 2021 οργανώσαμε στην Ελλάδα τα Βραβεία Humanizing Health, βραβεύοντας 6 πρωτοβουλίες από φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με το ποσό των 5000€ για κάθε μια.

Δείτε τους φορείς και μια σύντομη περιγραφή των νικητήριων δράσεων: 

karkinaki.png

icon kakinaki.jpg

"Οι γονείς ενημερώνονται και εκπαιδεύονται για τα θέματα επιβίωσης παιδιών και εφήβων που νόσησαν με καρκίνο" - karkinaki

Στόχος είναι να «εκπαιδευτούν» οι γονείς των παιδιών και εφήβων που νοσούν με καρκίνο, συμμετέχοντας στις αποφάσεις για την σωματική και ψυχοκοινωνική υγεία των παιδιών τους, μετά το τέλος της θεραπείας τους, και βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.


Ομάδες διαδικτυακής ψυχοκινητικής υποστήριξης στην Parkinson - Σύλλογος ασθενών & Φροντιστών ΠΑΡ.ΚΙΝ.Σ.Ο.Ν

Η δράση περιλαμβάνει την διεξαγωγή διαδικτυακών σεμιναρίων εκπαίδευσης σε πρωτότυπες μορφές ψυχοκινητικής θεραπείας ειδικά σχεδιασμένες για τη νόσο από εξειδικευμένους επιστήμονες.

_FT_8433.JPG

icon 1.jpg

ΠΑΡ.ΚΙΝ.Σ.Ο.Ν


_FT_8441.JPG

icone 2.jpg

"Πρόληψη και έλεγχος υγείας κοινωνικά ευάλωτων και απομονωμένων ατόμων τρίτης ηλικίας" - Γιατροί του Κόσμου

Η δράση στοχεύει στη διεύρυνση και ενίσχυση του Προγράμματος ιατρικού-προληπτικού ελέγχου "60+", καλύπτοντας τουλάχιστον 350 ασθενείς >67 ετών, με πολλαπλές χρόνιες παθήσεις, εκ των οποίων οι 119 είναι >80 ετών και χρήζουν άμεσου ιατρικού ελέγχου. 

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


_FT_8453.JPG

icone 3.jpg

«e- Φροντίδα Υγείας: Δωρεάν κατ’ οίκον νοσηλεία και ψηφιακές υπηρεσίες υγείας»- Σύλλογος Νοσηλεία

Στόχος είναι η ενίσχυση λειτουργίας του καινοτόμου προγράμματος, το οποίο δημιουργεί ένα νέο μοντέλο διαχείρισης του χρόνιου ασθενή στο σπίτι με σκοπό να βελτιώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των ασθενών με χρόνια νοσήματα και της οικογένειάς τους.

ΝΟΣΗΛΕΙΑ


_FT_8423.JPG

icone 4.jpg

«Άσκηση και καρκίνος» - Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών και Φίλων Ιατρών

Το πρόγραμμα «Άσκηση και καρκίνος» λειτουργεί σε συνεργασία με ειδικό επιστήμονα φυσικής αγωγής, έχει διαμορφωθεί μέσα από βιβλιογραφικά εγκεκριμένα πρωτόκολλα άσκησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ασθενών με στόχο τη σωματική κινητοποίηση, την αύξηση της ευεξίας, τη βελτίωση της ψυχικής διάθεσης, την τόνωση της αυτοπεποίθησης και συνολικά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Κ.Ε.Φ.Ι


_FT_8481.JPG

icone 5.jpg

Ready for MS - Ελληνική Εταιρεία για την ΣΚΠ

Στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση των ψυχικών δεξιοτήτων των ατόμων με πολλαπλή σκλήρυνση στην Ελλάδα, ώστε να ενισχύσουν την ψυχολογική τους ευελιξία, την ψυχική τους ανθεκτικότητα και κατ’ επέκταση την ποιότητα ζωής τους, τόσο σε άμεσο χρόνο όσο και σε μακροχρόνια βάση.

Ελληνική Εταιρεία για την ΣΚΠ.

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα