Αποτελέσματα αναζήτησης

Φαίνονται 25 από 122 αποτελέσματα

Ρυθμίσεις προσβασιμότητας από την Teva

Η Teva καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και επενδύει πολλούς πόρους προκειμένου να παρέχει σε όλους τους πελάτες μας, με σεβασμό, ισότιμες, προσβάσιμες και επαγγελματικές υπηρεσίες. Σημαντικές προσπάθειες και πόροι επενδύονται για την πραγματοποίηση των απαραίτητων ρυθμίσεων προσβασιμότητας που θα επιτρέψουν σε ένα άτομο με αναπηρία να λάβει τις υπηρεσίες που παρέχονται σε όλους τους πελάτες ανεξάρτητα και ισότιμα.

Τα φάρμακά μας

Οι πιθανότητες είναι ότι κάποιος που γνωρίζετε ζει μια υγιέστερη ζωή λόγω των φαρμάκων μας - ή ίσως εσείς. Παράγουμε 120 δισεκατομμύρια δισκία και κάψουλες ετησίως σε σχεδ'ον 60 φαρμακευτικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο.

Αναπνευστική φροντίδα

Το αναπνευστικό σύστημα είναι τα μέρη του σώματος που εμπλέκονται στην αναπνοή - η λήψη οξυγόνου και η αποβολή διοξειδίου του άνθρακα από το σώμα μέσω των πνευμόνων, της μύτης και του στόματος.

Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Ως  κορυφαίος παρασκευαστής γενόσημων φαρμάκων στον κόσμο, παρέχουμε μια τεράστια ποικιλία φαρμάκων που αγγίζουν τη ζωή σχεδόν 200 εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά. Διασφαλίζουμε ότι κάθε ένας από αυτούς τους ασθενείς λαμβάνει ασφαλείς, ποιοτικές θεραπείες.

Δημοσιοποίηση παροχών από την SPECIFAR SA προς ΕΥ και ΕΥΦ

Η SPECIFAR ΑΒΕΕ ως υπεύθυνος και αφοσιωμένος στον Τομέα Υγείας οργανισμός δημοσιοποιεί εκθέσεις Μεταφοράς Αξίας προς Επαγγελματίες Υγείας και Επιστημονικούς Υγειονομικούς Φορείς προκειμένου να εκπληρώσει την υποχρέωση διαφάνειας και να εφαρμόσει τις αξίες της Εταιρείας.