Ογκολογία

Η Teva διαθέτει ένα ευρύ φάσμα φαρμάκων για τη θεραπεία όχι μόνο του καρκίνου αλλά και των παρενεργειών της θεραπείας του καρκίνου, όπως η ουδετεροπενία (όπου ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων που καταπολεμούν τη μόλυνση μειώνεται ως αποτέλεσμα της χημειοθεραπείας), καθώς και ο πόνος που συχνά έρχεται ως αποτέλεσμα του όγκου ή λόγω των θεραπειών που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της νόσου. Τα φάρμακα κατά του καρκίνου συνήθως συνταγογραφούνται στο νοσοκομείο από ειδικό Ογκολόγο.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων θεραπευτικών επιλογών, με στόχο τόσο τη μείωση του μεγέθους του όγκου όσο και την ανακούφιση των παρενεργειών και άλλων συμπτωμάτων που μπορεί να προκύψουν είτε από τον ίδιο τον καρκίνο είτε από τις θεραπείες που χρησιμοποιούνται.

Κάνουμε πραγματική διαφορά στη ζωή των ασθενών με καρκίνο. Παρέχουμε μια ποικιλία θεραπειών, συμπεριλαμβανομένων αρκετών βιολογικών φαρμάκων που αποτελούν μέρος του θεραπευτικού σχήματος για τους ογκολογικούς ασθενείς.

Η Teva είναι εδώ και πολλά χρόνια, πολύ ευαισθητοποιημένη εταιρεία στον χώρο της Ογκο-Αιματολογίας. Αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος αυτού είναι η προσφορά ενός εξαιρετικά εκτεταμένου πακέτου προϊόντων , που κύριο στόχο έχουν την αντινεοπλασματική αγωγή πολλών τύπων κακοηθειών, καθώς επίσης και την υποστηρικτική αγωγή των ασθενών.

Τα σκευάσματα που διατίθενται στην Ελλάδα διακρίνονται σε πρωτότυπα, γενόσημα και βιο-ομοειδή. Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η εύκολη πρόσβαση σε αυτά την στιγμή και στον τόπο που χρειάζονται, προσφέροντας συγχρόνως εκτός του τεκμηριωμένου θεραπευτικού αποτελέσματος και μεγάλη οικονομική ελάφρυνση του Εθνικού Συστήματος Υγείας .

 Η πρόθεσή μας παραμένει, όπως πάντα, να παρέχουμε στους ασθενείς την αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη θεραπεία για τις ασθένειες τους.

Χρόνιος πόνος που σχετίζεται με τον καρκίνο

Ο πόνος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών, των φροντιστών και των οικογενειών τους. Ο χρόνιος πόνος μπορεί να κάνει δύσκολα τα καθημερινά πράγματα όπως ψώνια, μαγείρεμα, ύπνο και εργασία. Ο βαθύς πόνος είναι μια έκρηξη του πόνου που εμφανίζεται παρόλο που λαμβάνεται τακτική φαρμακευτική αγωγή για τον χρόνιο πόνο. Διαφέρει σε ένταση και συνήθως δεν μπορεί να προβλεφθεί. Συνήθως εμφανίζεται αιφνίδια και είναι πιο σοβαρός και έντονος από ότι ο χρόνιος πόνος και μπορεί να συμβεί πολλές φορές την ημέρα.

Οι ειδικοί ιατροί φροντίδας του πόνου είναι σε θέση να συνταγογραφήσουν μια σειρά από θεραπείες για τον πόνο του καρκίνου μετά από αξιολόγηση των καλύτερων προσεγγίσεων για κάθε ασθενή.

Μεταξύ 3 και 6 στους 10 ανθρώπους με καρκίνο (30 έως 60%) θα έχουν κάποιο είδος πόνου. Ο πόνος είναι πιθανότερο να εμφανιστεί στον προχωρημένο καρκίνο. Ο προχωρημένος καρκίνος είναι όταν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί ή έχει επανέλθει από την πρώτη θεραπεία του. Δυστυχώς 9 από τα 10 άτομα με προχωρημένο καρκίνο (70 έως 90%) θα αντιμετωπίσουν πόνο.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων διαχείρισης πόνου που βοηθούν τους επαγγελματίες υγείας να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε ασθενή

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα