Συνδέοντας την Υγεία των Ανθρώπων και του Κόσμου μας: Έκθεση Προόδου ESG 2021

Η Teva προσφέρει ποιοτικά φάρμακα σε σχεδόν 200 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα, και με περισσότερους από 37.000 εργαζόμενους σε 60 χώρες, η επίδρασή μας στον κόσμο είναι ακόμη μεγαλύτερη. Η στρατηγική μας για την ESG καθοδηγεί τον τρόπο με τον οποίο προωθούμε την υγεία και την ισότητα, ελαχιστοποιούμε τις επιπτώσεις μας στον πλανήτη και αφοσιωνόμαστε στην ποιότητα, την ηθική και τη διαφάνεια. Μας ωθεί να είμαστε υπεύθυνοι σε ό,τι κάνουμε - αναγνωρίζοντας τη σχέση μεταξύ των πράξεων και του αποτυπώματός μας. Δείτε πώς αυτό πήρε σάρκα και οστά το 2021.

Φέρνουμε τα φάρμακά μας σε αυτούς που τα χρειάζονται

Το τεράστιο χαρτοφυλάκιο ποιοτικών, προσιτών γενόσημων φαρμάκων που διαθέτουμε καθιστά την Teva αναπόσπαστο κομμάτι της πρόσβασης των ανθρώπων στις θεραπείες που χρειάζονται. Το 2021, προμηθεύσαμε το 60% των θεραπειών που περιλαμβάνονται στον κατάλογο βασικών φαρμάκων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και είχαμε 585 εγκρίσεις αδειών κυκλοφορίας σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος, ώστε να συμβάλλουμε στην παροχή των φαρμάκων μας σε περισσότερους ανθρώπους που τα χρειάζονται. Επίσης, μέχρι σήμερα, έχουμε δρομολογήσει τέσσερα προγράμματα πρόσβασης σε φάρμακα -από τα οκτώ για τα οποία έχουμε δεσμευτεί μέχρι το 2025- για να προσεγγίσουμε ευάλωτους πληθυσμούς, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών με καρκίνο και διαταραχές του αίματος στην υποσαχάρια Αφρική. Επίσης, δωρίσαμε φάρμακα αξίας 487 εκατομμυρίων δολαρίων σε ασθενείς που τα έχουν ανάγκη το 2021 και διαθέσαμε προϊόντα αξίας σχεδόν 55 εκατομμυρίων δολαρίων για την αντιμετώπιση καταστροφών σε όλο τον κόσμο.

Βοηθώντας τους ανθρώπους μας να ευημερήσουν

Καλλιεργούμε μια κουλτούρα όπου οι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι εντάσσονται και εκτιμώνται - συνδεόμενοι με ένα κοινό πάθος για τη βελτίωση της ζωής. Το 2021, εκπαιδεύσαμε πάνω από το 90% των εργαζομένων στην προαγωγή μιας κουλτούρας χωρίς αποκλεισμούς. Αυξήσαμε επίσης τον αριθμό των γυναικών σε εκτελεστικές και ανώτερες διοικητικές θέσεις κατά 1,8%.

Φροντίζοντας τον κόσμο στον οποίο ζούμε

Το περιβάλλον μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική ευεξία - και η προστασία του πλανήτη μας θα προστατεύσει, με τη σειρά της, την υγεία των ανθρώπων. Με 53 εγκαταστάσεις παραγωγής και 25 εγκαταστάσεις Ε&Α, οι όποιες αλλαγές κάνουμε στον τρόπο λειτουργίας μας μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο. Από το 2019, μειώσαμε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου Scope 1 και 2 κατά 13%, περισσότερο από το ήμισυ του στόχου μας για το 2025. Από το 2020, μειώσαμε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου Scope 3 κατά 5% (20% του στόχου για το 2030), αυξήσαμε το ποσοστό ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές κατά 4% (στο 33% συνολικά) και βελτιώσαμε την ενεργειακή απόδοση κατά 6%. Τηρήσαμε επίσης τη δέσμευσή μας για τη Βιομηχανική Συμμαχία για την Αντιμικροβιακή Αντίσταση (AMR) για την ελαχιστοποίηση των απορρίψεων αντιμικροβιακών ουσιών, ολοκληρώνοντας την αξιολόγηση του 100% των εγκαταστάσεων της Teva που διαχειρίζονται φαρμακευτικά προϊόντα, πριν από τη δέσμευσή μας για το 2030.

Ενίσχυση της ποιότητας, της ηθικής και της διαφάνειας ως μέρος της ταυτότητάς μας

Οι επιλογές που κάνουμε επηρεάζουν τους ανθρώπους καθημερινά. Η κουλτούρα συμμόρφωσης και ηθικής, μας καθοδηγεί στο να επιχειρούμε με τον σωστό τρόπο, συμμορφούμενοι με όλους τους νόμους και καλλιεργώντας σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Πέρυσι, εκπαιδεύσαμε περισσότερους από 20.000 εργαζόμενους (99,6% των μόνιμων εργαζομένων) σε θέματα δεοντολογίας, επειδή η υπεύθυνη λειτουργία είναι αδιαπραγμάτευτη. Δημοσιεύσαμε τρεις νέες δηλώσεις θέσεων σχετικά με τη διαχείριση κινδύνων, την ασφάλεια των ασθενών και την υπεύθυνη αλυσίδα εφοδιασμού - βοηθώντας μας να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα σε βασικά ζητήματα που επηρεάζουν την επιχείρησή μας και την κοινωνία.

Η ESG είναι υπόθεση όλων μας στην Teva

Το 2021, συνδέσαμε περαιτέρω την ESG με την επιχειρηματική και οικονομική μας στρατηγική. Ενισχύσαμε τη δομή διακυβέρνησης ESG και θέσαμε 13 ισχυρούς στόχους που σχετίζονται με την πρόσβαση στα φάρμακα, την κουλτούρα δεοντολογίας, το περιβάλλον και την υπεύθυνη αλυσίδα εφοδιασμού, ώστε να είμαστε υπόλογοι για την επίτευξη μετρήσιμης προόδου. Εκδώσαμε ένα ομόλογο ύψους 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων συνδεδεμένο με τη βιωσιμότητα, το μεγαλύτερο του είδους του κατά την έκδοσή του, επιτρέποντάς μας να αντλήσουμε κεφάλαια, υποσχόμενοι παράλληλα να επιτύχουμε τους στόχους ESG.

Η επιχείρησή μας συνδέεται εγγενώς με την ευθύνη απέναντι στον κόσμο γύρω μας και στους ανθρώπους με τους οποίους τον μοιραζόμαστε. Παίρνουμε σοβαρά αυτόν τον ρόλο και θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο το επτιγχάνουμε -όπως κάνουμε με την Έκθεση Προόδου ESG του 2021.

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα