Παρακολουθούμε καθημερινά τον τιτάνιο αγώνα για την προστασία και την βελτίωση της ανθρώπινης υγείας  που οι άνθρωποι του συστήματος υγείας δίνουν με αυταπάρνηση σε αυτή την σημαντική συγκυρία.

Το λιγότερο που μπορούμε όλοι μας να κάνουμε είναι να υπακούσουμε στις επίσημες οδηγίες και να δώσουμε περιθώριο στους επαγγελματίες υγείας να κάνουν το καλύτερο δυνατό για όλους μας, αλλά και να προστατεύσουμε όλους εκείνους που συνεχίζουν να εργάζονται σε διάφορους τομείς της δημόσιας ζωής.

H Teva παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της πανδημίας του Covid- 19 και προσπαθεί να συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας και της ζωής του κάθε πολίτη, των ασθενών καθώς και στην ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Teva στην Ελλάδα, έχει εφαρμόσει την απομακρυσμένη εργασία για το Εμπορικό Τμήμα αλλά και σε όσες λειτουργίες του εργοστασίου είναι εφικτό, από τα μέσα Μαρτίου. Παράλληλα, το εργοστάσιο μας συνεχίζει τη λειτουργία του με αίσθημα ευθύνης προς τους ασθενείς, ακολουθώντας αυστηρά μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους.

Διαβάστε περισσότερα για τις δράσεις μας, στον παγκόσμιο ιστότοπο της Teva

Μένουμε σπίτι & Ενημερωνόμαστε υπεύθυνα